Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Over Monique

Welkom op de website van Budgetcoach Altena

 

Over Monique

Ik ben opgegroeid in een gezin waar werd geleefd in armoede. Samen met mijn ouders, waarbij mijn vader in de W.A.O. zat, en zus en broertje leefden we van weinig geld. Er was een grote moestuin en dieren die werden opgefokt voor de verkoop en eigen gebruik. Als kind stond ik erbij als er een kip, haan of kalkoen geslacht werd of een konijn in de schuurdeuropening werd afgestroopt. We hadden dus genoeg voedsel. Mijn moeder was goed achter de naaimachine, dus aan kleding ook geen gebrek. Als kind was ik nooit met mijn ouders op vakantie geweest, wel mochten we op kosten van de kerk naar kinderkamp. Op onze slaapkamers was het koud, mijn vader controleerde de stand van de verwarming. Het motto: je kunt geld pas uitgeven als je het hebt, is mij altijd bijgebleven.

Ik woonde vanaf mijn 19e levensjaar op mijzelf. Heb vanuit niets mijn leven opgebouwd en ben langzaam maar zeker in een betere positie terecht gekomen dan mijn ouders.

Ik woon met 3 kinderen in een koopwoning met veel ruimte. Dankzij mijn zicht op mijn geld weet ik wat kan en niet kan. Maar iets niet kunnen, dat heeft vaak ook weer met bepaalde keuzes te maken. Slim opgaan met je geld.

Mijn keuze om budgetcoach te worden is gebaseerd op mijn verleden. Je kunt niet om geld heen, of je wilt of niet.

 

Mijn andere diensten

Mediation by Monique

Monique4care

Bekijk mijn andere diensten: